• Login
040 – 286 89 87

Staalband van EHV Packaging uit EindhovenOmsnoeringsmaterialen

Staalband

Staalband is het sterkste type spanband. Hierdoor is staalband ideaal voor gebruik bij transporten van zware tot zeer zware ladingen. Staalband is er in diverse dikte en breedtes zowel enkel gewikkeld als spiraal gewikkeld. Allerlei verschillende verwerkingsmethodes en apparaten zijn mogelijk. Staalband heeft nauwelijks rek, hierdoor gaat er bijna geen spanning verloren na het omsnoeren. Staalbanden worden met name toegepast in de hout- en de metaalsector, maar zijn natuurlijk ook voor andere zware vrachten goed te gebruiken.

 

 

Polypropyleenband

Polypropyleenband

Een van de meest gebruikte soorten omsnoeringsband is polypropyleenband. Deze is soepel, licht en elastisch, vangt schokken op en behoudt vorm tijdens transport. U kunt de omsnoeringsband gebruiken voor het handmatig of machinaal vastsnoeren van goederen, pakketten en kartonnen dozen. En u zet polypropyleenband eenvoudig vast met plastic gespen of stalen klemmen.

 

 

Polyesterband

Polyesterband

Dankzij een hogere breuklast, een heel geringe rek (12 tot 14%) en een opmerkelijk elastisch vormgeheugen is deze band het meest aangewezen voor het omsnoeren van zware lasten, pallets, houtbundels, samengeperste goederen. Polyesterband is ijzersterk. Het polyesterband is niet gevoelig voor weersinvloeden en daardoor ook geschikt voor toepassingen buiten. .

 

 

 

 
TextielbandTextielband

Textielbanden hebben een hoge breuklast en een heel geringe rek en elasticiteit. Deze specifieke kwaliteiten maken het zeer geschikt voor het vastzetten van ladingen op voertuigen, het omsnoeren van bundels hout, buizen, profielen enz. Deze krachtige omsnoeringsband is geweven uit honderden polyesterdraden en is bestand tegen scheuren. Geplastificeerd textielband is net zo sterk is als staalband en is zelfs geschikt is voor de zwaarste ladingen en zoodoende Ideaal voor het omsnoeren van elke zending.

 

Neem contact op en we lichten uw verpakkingsproces graag door en doen u daarbij graag een concurrerend voorstel.